Műanyag ablak garanciával

A Daidalos Kft. Németországban készült, kimagasló hőszigetelési értékekkel rendelkező műanyag ablakokat forgalmaz. A régebbi, hagyományos ablakokkal a fűtési szezonban tipikusan 35%-os a lakásunk hővesztesége.

Ez a hőveszteség egyetlen fűtési szezon alatt, egy átlagos méretű lakás esetében is sok-sok ezer forint extra kiadást jelent. Emiatt a jó hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkező műanyag ablak a lehető legjobb beruházás lehet a számunkra. A jól megválasztott nyílászárók cseréje akár egy-két fűtési szezon alatt megtérülhet.

Ezért nagyon nem mindegy, hogy milyen hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkező műanyag ablakot építettünk be az ingatlanunkba. A Daidalos Kft. szakembereinek segítségével kiválaszthatjuk a nekünk leginkább megfelelő típusú, méretű, márkájú nyílászárókat. A jól megválasztott műanyag ablak lakásunk esztétikai értékét is növeli. A cég forgalmaz redőnyöket, rolókat, külső és belső párkányokat is, és ezeket az ablakokkal együtt be is építik a számunkra. Munkájukra és termékeikre teljes körű garanciát vállalnak.

Ingatlanunk energetikai besorolásnál az egyik legfontosabb tényező, hogy milyen nyílászárókkal rendelkezik az ingatlan. A kiváló műanyag ablak jobb energetikai besorolást eredményezhet, aminek következtében lakásunkat vagy házunkat könnyebben és magasabb áron értékesíthetjük. Ne felejtsük el a számlákat gondosan megőrizni az esetleges következő tulajdonosok számára. A garancia hosszú éveken át érvényes, ők is élhetnek vele.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük