B17 vitamin: természetes segítség daganatos betegeknek

b17cAz egészséges életmód korosztálytól függetlenül a legjobb választás ahhoz, hogy elkerüljenek bennünket az olyan problémák, mint a daganatos megbetegedések. Az egészségtelen életvitel, az elhízás, a pszichés problémák, és természetesen genetikai tényezők is vezethetnek oda, hogy rákot diagnosztizáljanak a szakemberek. Ilyenkor kezdődik a versenyfutás az idővel, valamint a megfelelő kezelési módszer mihamarabbi megtalálása. A hagyományos gyógymódok mellett azonban egyre gyakrabban hallani olyan alternatív módszerekről, melyek eredményesen vethetőek be a gyógyulás érdekében. Az alternatív lehetőségek közül az egyik a B17 vitamin kúra, melynek hatékonyságát nem csak kutatások, de gyakorlati tapasztalatok is alátámasztják.

Miről is van szó e módszer esetében? A B17 vitamin rendkívül nagy koncentrációban van jelen a sárgabarack magjában, és ebből kivonva, mindenféle mellékhatás, vegyi anyag nélkül lehet alkalmazni immáron ötven éve a rákos sejtek számának csökkentésére, valamint a daganatok elburjánzásának megelőzésére. Gyakorlatilag e természetes anyag úgy működik, mint a kemoterápia, mégis káros hatások nélkül teszi ezt. Ideális kiegészítője lehet a hagyományos kezelési módszereknek, ráadásul azok nemkívánatos mellékhatásai is csökkenthetőek segítségével.

Mi sem jobb példa a B17 vitamin rákellenes tulajdonságára, hogy a hunza népek, akik rengeteg barackmagot fogyasztanak, s tulajdonképpen nem is ismerik a daganatos betegségeket. A mai kor embere az egészségtelen élelmiszerek fogyasztásával gyakorlatilag kiteszi a szervezetét a hiánybetegségekből adódó további egészségügyi kockázatoknak, például a rákos sejtek megjelenésének. A szervezetben felhalmozódott méreganyagok nem maradnak sokáig nyom nélkül ott, és ilyen vagy olyan formában, de megmutatják méregfogukat.

A b17am.info szakértői azon a véleményen vannak, hogy a B17 vitamin hathatós segítségét a rákos megbetegedéssel küzdőnek hasznosnak bizonyulhat. Az értékes hatóanyag felszívódása a bőrön keresztül optimális, ehhez az MSM tartalmú krémet hívja segítségül a módszer. Míg a daganat sejtjei pusztulnak hatására, addig az egészséges sejtekre semmilyen káros hatással nincs a készítmény. Bár az elpusztult rákos sejtek hatására fáradtság, kimerültség léphet fel, de ha odafigyelünk a máj méregtelenítésének elősegítésére, akkor ezektől a panaszoktól mihamarabb megszabadulhatunk.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük