Érintésvédelmi felülvizsgálat fontossága társasházkezelőként is prioritást élvez

Vajon milyen mulasztásokat követhet el társasházkezelőként? Teszi fel nap, mint nap a kérdést magában? A közkedvelt társasházkezelő jelző igen vonzó az Ön számára, és igyekszik minden nap körültekintően végezni a társasházi kezelői teendőket. De mi köze mindehhez az érintésvédelmi felülvizsgálatoknak?

Kémény vagy liftek vizsgálata, a társasház takarításnak megoldása. A folyamatos évi beszámolók készítése. Az állandó panaszok kezelése, sokszor leterhelik? Ezért a villamos hálózat – érintés-, tűz- és villámvédelmi – vizsgálatairól már meg is feledkezik?

Tudta, hogy a társasházi tűzesetek 70 %-át elektromos hiba okozza? A törvényben előírt vizsgálatok elvégzése nem véletlenül tartoznak a legfontosabb teendők közé. Ön az érintésvédelmi felülvizsgálatokat tekintve mennyire van tisztában a törvényben előírt kötelező vagy akár ajánlott ellenőrzésekkel?

Egy társasház életében az időszakonkénti kötelező érintésvédelmi felülvizsgálatok emberéleteket menthetnek.

Miért fontos a vizsgálat? Miért figyeljen oda még jobban, ha régi – akár 40-50 éves – házat képvisel?

Vegye elejét a rázós helyzeteknek. Olvassa el cikkünket a kötelező érintésvédelmi felülvizsgálatokkal kapcsolatos esetleges mulasztások következményeiről! Valamint milyen súlyos következményekkel járhat egy áramütéses baleset? Itt olvashat róla!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük