Szuperszülők kitüntetése

Egy házaspár élete a gyermekérkezéskor teljesen megváltozik, és van, hogy a sok feladat miatt kissé a kapcsolat is gyengébb lesz. Ilyenkor sok helyen a feleség vagy a férj úgy érezheti magát, hogy nem becsüli meg eléggé párja, és nem törődik már úgy vele. Fontos folyamatosan kifejezni szeretetünket kisebb-nagyobb ajándékokban, hogy ezzel is „kitüntessük” szerelmünket minden erőfeszítéséért.

Sokszor ezt egy kisebb séta kettesben a városban is nagyon jóleső tud lenni, amikor nem kell minden pillanatban a gyerek huncut mozdulataira figyelni fél szemmel, hanem ki beszélhetik magukat egymásnak nyugodtan.

De egy komolyabb kitüntetés sem árthat meg néha. Legyen az épp egy vacsora, wellness hétvége, csokoládé vagy épp egy vagány feliratos egyedi póló. Nagyon sok olyan pólónyomás létezik, amibe elrejthetjük pár betűben, hogy igazán különlegesnek tartjuk párunkat a „szakmában”. Egy Szuperanyu, vagy egy „bízz bennem apuka vagyok” szövegű egyedi póló garantált siker lesz, és nem csak a családban, hanem a barátoknak is biztosan tetszeni fog, amin még egy jót is mosolyoghatnak. A hétköznapok véget nem érő feladatainak árjában elveszhet az ember, de egy gyors pólónyomás magasabb szintre tudja emelni nem csak a kapcsolatokat, hanem a munka minőségét is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük