Dolgozni jó!

Sajnos a pénz annyira nagyúr lett a Földön, hogy az emberek a munkára és a legtöbb pénzszerző lehetőségre az anyagi rész miatt mennek el, amivel alapvetően nincs gond. A probléma ott kezdődik, ha ez már kényszerből történik, ráadásul a nap 18. órájában.

Pedig dolgoznunk kell, mivel ezzel járulunk hozzá társadalmunk sikereihez, előrehaladásához, ha még úgy is gondoljuk, hogy a mi részünk nem is ér semmit. Mivel a munka és pénz felfogása kissé eltorzult, így a heti munkavégzés már legtöbbször örömmentes.

Egy munkaadónak ezért is kell megteremteni egy szuper irodaház lehetőségével azt, hogy szeressenek bemenni a munkahelyre az alkalmazottak, és ne szégyelljék azt.

Kiadó iroda bérléskor ezért is kell odafigyelni amennyire csak, lehet arra, hogy ne csak a főnökségnek legyen kényelmes, ember centrikus az irodaház, hanem a cég apraja, nagyja jól érezze magát benne.

A színek, designos berendezések, apró, elrejtett örömforrások tovább erősítik azt a gondolatot, hogy „dolgozni jó”. Pár kedves kép a folyosó falain, hogy míg a durcás munkavállaló beszáguld a szobájába, máris változtatni akarjon hozzáállásán az előtte álló naphoz.

Ezért is érdemes odafigyelni, hogy a kiadó iroda helyiségek felkutatása egy örömteli, és semmiképpen ne túlterhelt és borús napon legyen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük