Hangulatos otthon és kert a műfű segítségével

Mitől lesz egy otthon otthonos? A kérdésre válaszolni nem valami egyszerű, pláne, ha mondjuk azt sem tudjuk biztosan, hogy nekünk milyen a stílusunk.


Pár tippet érdemes megfogadnunk, ha a stílusunkat keressük: ezek olyan általános szabályok, mint mondjuk az, hogy a rendezettség már félsiker. Ha épp keresgélésben vagyunk, akkor érdemes a Pinterestet böngésznünk és moodboardokat létrehoznunk. Ahogy az is fontos szempont, hogy mennyi időnk lesz mondjuk a kert karbantartására? 
Könnyen rendezetté tehetjük az udvart, ha az igazi fű helyett a műfű mellett döntünk. A műfű semmilyen gondozást, törődést nem igényel, lerakása pár órát vesz igénybe ráadásul a választék stílusban és színben is hatalmas. Szálhosszúság, színek és textúra tekintetében is számos lehetőségünk van. Bár az extrémitást is kiszolgálják a műfű kínálatban, de a natúr, természetes színek mindig kifizetődőbbek. A színesebb, különlegesebb műfüvek viszont jól mutatnak mondjuk a sportpályákon, ahol épp az a cél, hogy egy-egy figyelemfelkeltő darabbal vaduljon az ember – az otthonosság megteremtése céljából azonban ezek nem bizonyulnak ideális választásnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük