Miért kellene egy megfelelő mikrót venni mindenkinek KÖTELEZŐEN?!

Körülbelül egy éve ment férjhez a legjobb barátnőm – én voltam a tanúja. Az esküvőt követően a férjének el kellett utaznia munkaügyben, így a barátnőm pár hetet egyedül volt, és hogy ne érezze magát olyan magányosnak, elmentünk hozzá egy másik közös barátnővel és közösen főztünk. Lehetett volna ez egy idilli barátnős sütögetés, de nem az lett: ugyanis mint fény derül a szomorú valóságra, én voltam az egyetlen hármunk közül, aki tud sütni és főzni. Ők azt sem tudták, hogy hogyan kell kiolvasztani a husit.
Akkor lettem rosszul, amikor vízforralóval melegítettek vizet, és elkezdték locsolgatni a csirkét, majd amikor mondtam nekik, hogy ez gáz, azt a választ kaptam, hogy: „anya is így szokta”… miért nem tanítjátok meg a lányaitokat arra, hogy használják a mikrohullámú sütő olvasztó funkcióját?!
Személy szerint azt gondolom, hogy ha legközelebb egy barátnőm házasodni készül majd, mikrót adok neki ajándékba, mert ennek az eszköznek számos úton-módon hasznát lehet venni, bár elismerem, hogy ez nem a legegészségesebb opció.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük