Napvitorla ár egyedi tervezés esetén

Van, amikor kész napvitorlát tudunk rendelni és vásárolni, de vannak helyzetek, amikor speciális méretben, színben és adottságokban gondolkozunk.

Az, hogy milyen anyagtulajdonságok számítanak döntően és mi fér bele a napvitorla árba, már annak függvénye, hogy honnan vásárolunk. Ezért először érdemes az anyagminőség és tulajdonságok kérdését eldönteni. Ha fontos az erős UV védelem, a széllel és időjárási viszontagságokkal szembeni megoldható védelem, valamint a vízáteresztő képesség például, akkor érdemes olyan helyről vásárolni, ahol ezek a szempontok biztosan fel lesznek sorolva a napvitorla kiválasztásánál.

Lehet egyszerűen csak megrendelni egy árnyékolót az alapján, hogy milyen az alakja, és minél olcsóbb legyen, de ebben az esetben nem biztos, hogy olyan UV védelemmel és minőséggel számolhatunk napvitorla árunkba, mint amilyenre szükségünk lenne. És, ha valamit, akkor napvitorlát kifejezetten a nap erős sugaraival szembeni védelem miatt is vásárol az ember, az árnyékoló funkción felül.

Önmagában tehát nem elég, ha a napvitorla ár lefaragása a szempont, már hosszútávon egyáltalán nem biztos, hogy ténylegesen kifizetődő lesz számunkra. A napvitorlaland.hu oldalán lehetőség van a megadott típusokon felül egyedi tervezésben is gondolkoznunk. A napvitorla ár az egyedi tervezés méretétől fog nagyban függeni, valamint a választott alakzattól és a rögzítés kérésétől.

Amikor speciális helyre szeretnénk teljes lefedettséget kérni, akkor érdemesebb az egyedi tervezés mellett dönteni. Ez alapján fogják a napvitorla ár kalkulálását is végezni a számunkra, és ilyenkor ne felejtsük el, hogy hosszútávú beruházást szeretnénk, nem tiszavirág életűt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük